best website templates


>> Je visie in zicht <<

De visie van je organisatie is uniek ! Hoe helderder het beeld dat je voor ogen hebt, hoe sterker je identiteit naar buiten. Visie ontwikkeling begint bij het vernieuwd belichten van de kern van de activiteiten, de identiteit van binnen uit. In dit proces geeft Brainbreeze de visie een gezicht. 

Visie ontwikkelen vraagt een sterke verbeeldingskracht.
" Het zichtbaar maken van de visie zorgt ervoor dat u en uw collega’s dagelijks herinnerd worden aan het doel waar u voor gaat. Het geeft richting aan de identiteit. De visie wordt geleefd. Door de betrokkenheid te vergroten onstaat er een natuurlijke beweging. "

Mobirise

Je ziet voor ogen waar je zelf vorm aan geeft.

Een heldere visie ontwikkelen doe je samen !  Je bent met je bedrijf of organisatie al een aardig eindje op weg. Voor je verder gaat is het goed om even stil te staan. Bewegen we wel de kant op die bij ons past? Hoe kunnen we het onderscheid maken? Juist door zo dicht mogelijk bij de eigen kwaliteiten en mogelijkheden te blijven en die aan elkaar te laten zien. Brainbreeze heeft een kompas ontwikkeld voor een inspirerende richtingaanwijzer.

Hoe bepalen we de richting ?

In een eerste ontmoeting met het managementteam bekijken we waar we de visie kunnen verhelderen, uitbreiden of aanscherpen en welke activiteiten daaraan gekoppeld kunnen worden. Denk hierbij aan een of meerdere verbeeldende brainstormsessies op locatie. Middels een zee vol creatieve strategieën gaan we samen met de doeners en de denkers aan de slag. Deze uitkomst brengt inzichten met zich mee die we vervolgens om kunnen vormen tot een concreet stappenplan.

Mobirise

BrainbreezeWijzer

Meer weten over de manier waarop we kunnen samenwerken? Brainbreeze staat altijd open voor vragen en gaat graag samen op ontdekkingsreis. 
Nieuwsgierigheid is voorwaarde één !

BRAINBREEZE

GOED NIEUWS

Brainbreeze is aangesloten bij Coachfinder, het platform van Psychologie Magazine. Vraag naar de mogelijkheden om een coachtraject te volgen.Plan hier alvast jouw
gratis kennismakingsgesprek 

CONTACT

Mariëndaalstraat 14
3551 XH  Utrecht
+31 (0) 639195464

INSCHRIJVEN
Schrijf je in voor de Nieuwsbrief