how to create your own web page

>> over Brainbreeze <<

Brainbreeze is een creatief concept van Sandra den Ouden. Vanuit haar ruime en lichte atelier in Utrecht geeft ze coaching en training. Ook is het mogelijk om training op locatie aan te vragen.

 
“ Brainbreeze is op een natuurlijke wijze ontstaan. Vanuit mijn ondernemersnetwerk kreeg ik regelmatig de vraag om creatieve brainstormsessies te leiden. Het gaf mij een enorme boost om deze sessies volledig aan te laten sluiten bij de doelgroep. Ik merkte dat hier mijn ervaringen en passies vanuit het onderwijs, de kunsten en psychologie samen kwamen. “

Mobirise
Over Sandra

Ik houd van anders kijken. 
Door een bestaande situatie te verschuiven, te draaien, te bevragen en opnieuw te belichten creëer ik graag samen met anderen de mogelijkheid om vernieuwende inzichten en verse ideeën te laten ontstaan. Ik geniet van de energie die er dan vrij komt om te komen tot een helder plan van aanpak. Dit is voor mij het toppunt van creativiteit en daarin ben ik in mijn element.


De creatieve kracht en talenten van zowel individuen als groepen zichtbaar maken
en versterken is de rode draad die door al mijn activiteiten heen loopt.

In het onderwijs, waar ik mijn loopbaan begonnen ben, merkte ik dat door goed te kijken en te luisteren, ik elke keer weer de uitdaging vond om in te tunen op de persoonlijke leervraag en talenten mocht zien groeien. In mijn studie Ontwikkelingspsychologie vond ik de theoretische onderbouwing van mijn diepgaande interesse naar groei vanuit intrinsieke motivatie.
Op de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht gaf ik mijn eigen creativiteit de ruimte en leerde de praktijk van idee ontwikkeling kennen.

>> ontmoet Brainbreeze <<

Sinds 2010 werk ik als zelfstandig ondernemer in projecten voor het onderwijs en de culturele sector. In het verlengde van mijn werk als docent en coach specialiseerde ik me verder door de trainingen Competentiemanagement, Creatief denken en Talentontwikkeling. Ik merkte steeds meer dat mijn skills liggen in de talenten van anderen naar boven halen door middel van creatief denken en doen.


Mobirise

Brainbreeze is een geregistreerd merk TM @
International Trademark - Center Tone Consultancy

Sandra is gecertificeerd TMA professional.
Vraag naar de mogelijkheden om de coaching en training te combineren met een Talent Motivatie Analyse.

Brainbreeze is aangesloten bij Noloc, de beroepsvereniging voor loopbaancoaching en -advies.

BRAINBREEZE

GOED NIEUWS

Brainbreeze is aangesloten bij Coachfinder, het platform van Psychologie Magazine. Vraag naar de mogelijkheden om een coachtraject te volgen.Plan hier alvast jouw
gratis kennismakingsgesprek 

CONTACT

Mariëndaalstraat 14
3551 XH  Utrecht
+31 (0) 639195464

INSCHRIJVEN
Schrijf je in voor de Nieuwsbrief